Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idiotiepidemi

Vart ska vi ta vägen med all idioti

Idiotin i världen blir bara värre och värre

Den har växt till en epidemi




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-11 12:25



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Det var bättre förr.
För de flesta idioter
Från förr.Har dött
Bort!
:)
2017-05-12

  Valter Örn VIP
Pandemi var det rätta ordet !
2017-05-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, man tar sig för pannan! Till slut bryr man sig inte.
2017-05-11

  soligajag_1 VIP
OJOjojoj, , , Orkar inte bry mig!! Tar livet o dagarna som dem kommer, , NJUT!!!
2017-05-11

  Öknens Ros VIP
till och med en pandemi!
2017-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP