Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sapfisk strof om en kollegas jakt på tårta till sin födelsedag


God Födelsedag!

Det finns goda skäl att fira din fölseda’ Sonja
för det du trotsar vädrets hårda makter
På Chokladbollens dag med gul sydväst på huvet

allt för en tårta




Bunden vers (Annat versmått) av Ingela Svenson VIP
Läst 517 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-11 13:47



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Av denna blir man glad..
På jakt efter sin födelsedags" Fika runt"
2017-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP