Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klampa vidare

Jag klampade in genom dörren
Vanan satt ju i
Tidigare hade detta steg skrämt bort mina spöken men då var en helt annan värld på många och alla sätt - men ändå inte
Hade jag förväntat mig något på andra sidan så var jag inte medveten om det
Var dock helt klar i sinnet, på ett slags sätt i alla fall
Men i vilken position var jag att tro mig kunna bedöma detta egentligen?

Nåväl, att klampa in på det sättet var en sak, att våga vara där jag hamnade en helt annan
Det blev så att jag både var och vågade
Men knappt hann jag notera det och där jag var då jag snart var tvungen att bege mig

Fick klampa vidare




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2017-05-11 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP