Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fenix

 

 

Fenix

Våra möten
har blivit
som en
döende eld
inte ens
en glöd
en gnista
kan få den
att flamma




Fri vers av Ingrid Trolle
Läst 694 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-05-11 23:17



Bookmark and Share


    S.p.o.f
En fenix som stiger upp från askan till en ny outforskad horisont. Tyckte om denna text.
2017-08-05

  Lars Hedlin
Så starkt!
2017-05-18

  Bo Himmelsbåge
Visst kan våra liv falna ibland...
Men förhoppningsvis stiger något nytt
o underbart, som en nyfödd fågel Fenix,
ur askan...!

En hoppfull o inspirerande dikt o metafor!
2017-05-16

  Eva Helene VIP
Vacker med ett vemodigt skimmer!
2017-05-15

  Monika A Mirsch VIP
Dikten går på djupet!
2017-05-13

  Chawa VIP
En gripande text med många bottnar. Värd att begrunda!
2017-05-12

    Dan Myrbeck
Låter mindre hoppfullt...
Tänkvärt...
2017-05-12

  Olof Lagerhorn VIP
En universell symbol för uppståndelse och odödlighet, mycket skickligt tillämpad som bärande metafor i din dikt.
2017-05-12

  RitaBrunner
En metaforisk acceptans om sin odödlighet så som jag tolkar din dikt som för övrigt är väldigt bra skriven!
2017-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som förmedlar en dramatisk förändring mellan det som var och det som är!
2017-05-12

  walborg
Fågel Fenix borde vi ta itu med på skarpen ser jag!!!!
2017-05-12

  ULJO
Gör ont att läsa
2017-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Trolle
Ingrid Trolle