Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
poesi på riktigt..


samhörig

 

Blå toner nynnar
bredvid. Det är inte obehagligt. Det rör
mig inte heller. Tonerna är inte för mig.

Bruset lär oss distans. Jag ville
distansera mig. Tonerna kom
för nära. Inget jag ville, hade bett om eller sökt.

Och så kom du.

Kittlar min närvaro. Bjuder mig
dans. Omtanke. Kärlek på riktigt.

Och jag ger dig.

Mig.




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-05-12 00:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas :)
2017-05-18

  Yrre VIP
Underbar!!
2017-05-13

  Nils-Robert
Så mysig text om hur vi fångas i kärlekens garn
2017-05-12
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP