Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmopolit

Jag är kosmopolit och bohem
Jag har inget hem eller många
Jag har vän eller ingen vän
Alla livsrum är mig för trånga

Till inget land är jag lojal
Till ingen världslig furste
Men i mitt bröst finns alla kval
Blott leder mig den störste




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-12 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP