Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finns olika typer... men alla ger tröst (arkivdyk)


Vänskapsnät



Nog har jag fina vänner

som lyfter mig ur dyn

de anar vad jag känner

men blickar upp mot skyn

 

när skiten mot mig ränner

jag drager mina bryn

ty hånet i mig bränner

för sagen giver syn

 

när bittert naren biter

ger spår på ärrad kind

när allting i mig sliter

likt mörker gör mig blind

 

då vännens namn mig vaggar

adagio finner bo

i särskild famn den faggar

poetens dunkla ro

 




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-12 17:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna är helt underbar!
2017-05-31

  ULJO
Otroligt välskrivna ord. Fin poesi på rim som det ska vara
2017-05-14

  RitaBrunner
Vemodigt och vackert!
Du är en av få här som vet hur man diktar på riktigt. Dina betoningar och rim är alltid oklanderliga och du kan dina versmått utan och innan.
Alla kan kladda men har man inte lärt sig måla från grunden så förblir det bara kladd:)

2017-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP