Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
köksklimat


samma färg som frostdimma

krökta sotiga fingrar
har sotat vedspisen igen
barrträ bygger sot
lövet är slut
sedan länge

snart juni
men eldar dagligen
vill att det ska vara
mer än 15 plus
när jag lägger mig

sotar jag inte
ryker spisen in
en tanke
varför har röken
samma färg
som frostdimma




Fri vers av tom boreland
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-12 17:59

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint och igenkännande skaldat!
2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland