Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara lite få ord för att hålla liv i skrivandet. Bilden är lånad av Google


Springtime

Vågar ej

att hålla dig om livet ..

 

För tänk!

Om vi skulle bli förälskade ..

 

Törrs bara att vara rädd ..

 

Rädd

för att våga ..

 

 




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 607 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-12 19:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar text och bild .)
2017-05-29

  ResenärGenomLivet VIP
Med våren kommer ofta känslorna...och tänk om är kanske inte alltid så farligt...
2017-05-16

  ULJO
Så vackert
2017-05-13

  lodjuret/seglare VIP
Fin bild vid vatten. Hoppas på mer ur en penna även.
2017-05-12

    ej medlem längre
trolsk bild jättefin text
2017-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP