Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diverse verser.


I Väntan på Svaret


Snöflingor i luften
förvandlas till död
materia genom minnet.

Magen omfamnar lite
tomat + lite sallad,
som jag, just, förtärt.

Allmänt sett är vi
samtliga vikingar, då det
kommer till hjärtat.

Söker kontakt till
bakåt å framåt i tiden.
Länge ska jag gå...

Min Ande fyller mitt
kött å Själen i det ---
-- med Närvaro !

Det är av nödvändighet
att vi får återse - - -
varann, igen å igen...

Den Inspiration du ger
mig, kommer inifrån..
Mkt lustigt, -- how come?!

Har ätit godiset Salta katten,
idag.. Gott !! Kanske, är
ett halvsekel, sen sist !

Fantiserar jag - eller -
tänker rätt, - eller är det
en mix av bådadera ?

Får, väl, finna mig ---
tillrätta i
Väntan på Svaret !







Fri vers av Marianne Räf
Läst 532 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-12 19:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trevliga funderingar...kommer ihåg Salta katten sen jag var liten...kul med minnen...
2017-05-16

  ULJO
En Räf i högform
2017-05-14

    ej medlem längre
Säger som Salvation Pepper, gillar vers 3 och 4! Vikingar då det kommer till hjärtat! Då kämpar man på och ger inte upp för motgångar!
2017-05-13

  Salvation Pepper
Bravo!

Speciellt vers 3 och 4 är enastående vackra.
2017-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf