Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla rum

De var skitsvåra att upptäcka trots att jag kunde föreställa mig dem, eller trodde mig kunna det
Var ju heller egentligen inte på något sätt instruerad i hur jag kunde finna dem
Kanske skulle jag koppla in en konsult eller något
Men jag brådskade vidare, ökade farten i hopp om att spana av ännu mer på kortare tid
Flängde med alla de övriga letande, i det ständigt ruset
Fick ju syn på en hel del
Men inget av det blev framför allt sett
Och naturligtvis vart min angelägenhet fortfarande oavslutad
Ärendet "Stilla rum" förblev öppet för ett bra, bra tag




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-12 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP