Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: https://fridaswork.wordpress.com/2010/07/01/obligat-symbios/


Obligat symbios


Mina fingrar förstår inte
varför de alltid måste släppa taget
till slut
fast dina fingrars beröring
sagt ja

mina öron lyssnar på melodin
som din mun talar
och vill inte höra någon annan
kanal

gränsen mellan din och min hud
har upphört
men det spelar ingen roll
för avstånd känns
outhärdligt




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 738 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-05-12 22:09



Bookmark and Share


  ULJO
Riktigt bra
2017-05-14

  Chawa VIP
Väl sammanflätat i ord och känsla!
2017-05-13

    carinamnm
Så klockrent beskrivet om det som ÄR. Trots att det kan ges otydliga signaler om något annat, finns vissheten inom dig.
2017-05-13

  Goraxy 89 Orion VIP
Väldigt Bra författad och förverkligad text i sin sammangjutna lyriska form !

GILLAR !!!
2017-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös