Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnets ljuva Kraft.


Någorlunda nära !


Någorlunda nära !
Skall vi Lyckan prisa ?
Kanske är vi kära....
Det får Tiden visa.
Brista eller bära!

Den Våren visste ej
att du skulle komma
in i mitt Liv - till mig.
Hände sig i Bromma
om Sommaren, så säj !

Jag sitter å drömmer
om den korta stund, som
hjärtat i mig gömmer.-
Tillfället, då vi kom ~~ ~~
samman, - ej jag glömmer.

Det skedda, - på lång sikt
ändra´ hela mitt Liv !
Jag skrivit mången dikt - - -
om det: Viv l´Amour, - viv !!
Fick -- långt efter - Insikt.

Det är han jag vill ha !
På det kan jag svära !
Är Inget 'Bla-Bla-Bla'!!!
Någorlunda nära --
vi är, nu, hoppas jag !!








Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 472 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-12 22:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sköna minnen med hoppfulla ord...fint...
2017-05-16

    Dan Myrbeck
Det får vi hoppas!
2017-05-15

  ULJO
Kärlek dig väl förunnat
2017-05-14

    ej medlem längre
Drömmen om kärlek, hoppas du får den uppfylld snart!
2017-05-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Känsligt och ömt diktar du om kärlek, som finns kvar för alltid i ditt minne.
2017-05-13

  Blomma-Stjärna VIP
håller tummarna för att den fint poetade önskan ska bli din goda verklighet
2017-05-12

    ej medlem längre
kul att du hittat en kille
2017-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf