Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst minns vi

Visst minns vi
smaken av smultronen
lite dammiga och söta
plockade vid vägrenen
längs en grusväg
om sommaren

Som om det var igår
kan vi minnas
smaken
känslan
ljuden
om vi blundar
stänger ute bilderna
som fyller våra dagar
grå vardag
TV-bildernas flimmer och fladder
Ipad och mobil som vi kisar på
göm dom
glöm dom
vandra i minnet på barndomens stigar
och minns hur smultronen smakade




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-16 07:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sådana smultron växer även denna sommar! Ut - plocka och smaka!
2017-05-17

  Chawa VIP
Texten väcker många fina minnesbilder. Tycker om din kloka vädjan!
2017-05-17

  Marita Ohlquist VIP
Väcker fina minnen till liv!

2017-05-16

    carinamnm
Ja, visst minns vi! Underbar text och en fin uppmaning :)
2017-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP