Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsen

Hur funkar det med sorg? Är det något som man antingen föds med eller inte? Och i så fall, följer det med en hela livet? Kan man bli av med den övergripande känslan att man är en ledsen person? Är de glada känslorna i en ledsen människas liv bara temporära? Kan man hitta tröst i något annat än att vara ledsen? Är glädje något man måste välja?

Måste man vilja vara glad?




Fri vers av artaug
Läst 630 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-13 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug