Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som väntar på något gott…

Jag väntar
Och jag längtar
Längtar efter dig
Vill att du ska komma hem med en gång
Helst i detta nu
Men vart är du, min vackra fru
För att sitta och vänta såhär på dig är inte
så speciellt kul
Men jag vet att när du väl kommer så kommer det
att kännas lite som jul
Som en överaskning ifrån posten
Men det är ju för jävligt
För den som väntar på något gott, väntar ju alltid för länge
Det känner ju alla till
Men där är du ju, älskligen min…

Ken Cassel
13/5-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-13 08:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...ibland tycker man att tiden går långsamt...inte lätt att ha tålamodet att vänta...
2017-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel