Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se upp för de rullande stenarna

Det är bara till att hoppa undan om ni inte gillar dem
För de kan göra er alla riktigt illa när de kommer
inrullandes på Friends Arena i oktober
Själv så tänker jag inte missa att titta på dessa
unika stenar när de kommer inrullandes
Kanske, för sista gången då stenarna numera
har blivit riktigt gamla
Men än så skiner de vill jag påstå
Biljettsläpp nu på måndag
Och det är först till kvarn som gäller, så…
The Rolling Stones!

Ken Cassel
13/5-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-13 09:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas du får det trevligt...:-))
2017-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel