Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckligt kära är vad vi alla vill vara

Och vad allt det kan ge
Pussar o kramar, smek och kel
Ingen fara
Hur normalt som helst
Smakar gott och kan aldrig vara riktigt helt fel
Så på det kan vi vara på det klara
Två människor älskar varann
Men vad händer efter det när allt går sin gilla gång
När allt man gör tillsammans till slut blir trivialt
och spårar ur då man inte längre i träden hör
någon fågelsång
Man har tröttnat på varann
I alla fall lite grann
Men man håller ihop för barnens skull
Så vilket dilemma många av oss har då vi egentligen
bara vill vara den där lyckligt kära
Bära på den där underbara känslan hela tiden
Den där första kärleken som man hade redan som liten
Men trots allt det här så måste man veta om att det finns
människor därute som aldrig har fått någon kärlek i sina liv
Aldrig fått någon puss eller kram
Stackarna
För dom vet inte vad de har gått miste om
För kärleken är ju ändå något fint och något att ta till sig
då man vill vara lyckligt kär
Men tro nu inte på sagan om att
sedan så levde de lyckliga i alla sina dar
För det är bara en skröna
Ett önsketänkande
Tyvärr…

Lyckligt kära är vad vi alla vill vara!

Ken Cassel
13/5-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-13 10:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är klart vi vill...
2017-05-16

  objekt3
Sen: passionernas hav (t. wiehe)
2017-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel