Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska man lyssna på deras...


Radio?

-Kanske ska vi fråga; Varför radio Is..
tidigare, visst kartlagt judar i Sverige.

-Varför de har med en Gyllenhammar?

(När Cecilia gjorde en intervju med mig för
G-T 1988-89, då kände jag stort förtroende).

-Ja, jag tyckte om Cecilia,

-Det är något skumt med det mörka!

- Varför har de kartlagt, människor?

Usch! (som tystnad som dämpar oss)

rädd..?

-Det har jag varit länge.

-Men..man ska inte känna rädsla
för då betraktas man som sjuk.

-Men det är väl inom vården.

-Ja, dom säger att man har föreställningar.

-Om man är rädd för Is..?

RADIO




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-13 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP