Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla får en sista födelsedag

 

Dagarna driver och 

samlar sekunder

som vilda eller tama 

tar sig in i själ och hjärta

 

Fostrar och formar 

vrider och  bänder

 

Tiden, som kan  

hållas kär eller 

önskas bort medan 

man är här 

fyller år, dagar, timmar

 

Vi är sällan tacksamma 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-06 16:47



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
En fin dikt som behandlar tiden och vår relation till den så klart.
2017-07-25

  Nils-Robert
En dikt som fångar det duala i vår relation till tiden.
2017-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Ytterst sällan.
Och äras Den som äras bör.

"Lär oss att så besinna..."

Den här tiden på jorden är ett myrfjät i jämförelse med evigheten.
2017-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP