Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvalitet

 

 

 

 

Alla borde förstå

att årgången

bara är en siffra

som inte säger

någonting om

innehållets kvalitet




Fri vers av Ingrid Trolle
Läst 443 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-05-13 12:12



Bookmark and Share


  Futureprincess
Inget kunde vara mer sant!
Fullträff!
2018-02-05

  lodjuret/seglare VIP
Tycket att 'alla borde förstå' är nog lika vanligt som att tro sig vara ensam om att tro sig ha insett något, skådat ett ljus. Men vi fortsätter väl att fostra varandra för det.
2017-06-20

  walborg
Roligt och härligt att läsa!!!
2017-05-25

  Lars Hedlin
Ja just så :) kram
2017-05-18

  Bo Himmelsbåge
Så är det absolut....
Antalet årsringar säger bara hur många vårar och höstar som har förrunnit...
Ingenting om mognad och kvalité...

Mycket klok o tänkvärd dikt!
2017-05-15

    Dan Myrbeck
År är kvantitativa,
mognad är kvalitativ.
2017-05-15

  Eva Helene VIP
Exactamente !!
2017-05-15

  ULJO
Så rätt tänkt
2017-05-14

  Jan Widströmer VIP
Just det, ålder är bara en siffra. Men ålderdomen, sas en annan femma.
2017-05-14

  Chawa VIP
Absolut är det så! Tänkvärt klokt och bra skrivet!
2017-05-14

    ej medlem längre
Precis! :-) Väl och vackert formulerat.
2017-05-13

    Sefarge VIP
Människan är som
Vin.En del blir bara
Godare med åren
Annat surnar till
renaste vinäger
Betänkansfullt
skrivet!
:)
2017-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Trolle
Ingrid Trolle