Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialektike


Du och jag

kastade ett lass
- ett helt ton
av kommunikation
och ingen träffade
tanke-huset....

Både du och jag

Fiskar ord
från varandras munnar...
Frågar för oss själv:


Förstår du mig?
Förstår jag dig?


Lirkar fram orden
med vårat bästa bete.

Båda tänker
djupt från våra brunnar

Det här viktigt
Vill jag tänka...

-Förstår jag mig?
-Förstår du dig?




Fri vers av Adonis
Läst 515 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2017-05-13 19:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En finurlig text, särskilt "Lirkar fram orden med vårt bästa bete" (med allitteration på slutet).

Kommunikation kan vara svårt även om man tänker "djupt från våra brunnar".
2017-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Adonis