Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna alltid

Jag vill vara nära
Stanna alltid
Ligga bredvid
Vila pannan mot din rygg
Ringa dig sent
Göra samma sak som du och jag gjorde förr
Någon annan och jag
Bara en annan dörr
och portkod
och doft,
större säng och längre hår
Vågar inte hälsa på hans snygga vänner
När dom frågar svarar han nog att jag bara är någon av alla han känner
Blir bara mindre och mindre och tillslut får du mig vart du vill
Men jag vill bara vara nära
och stanna alltid även om du säger att jag måste gå
Vägrar förstå
att jag är själv nu








Fri vers av Bara.jag
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-13 21:10



Bookmark and Share


    elvira.V
åh, så fint.
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Bara.jag