Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets kärlek…


Jag har alltid trott på livet
trott att själen den är stark
att viljan den är viktig
en förmåga att kunna övervinna allt

igår är förbi och imorgon dröjer än
en ny dag framöver blir du fortfarande min vän

här och nu står det oss fritt att välja
så se mig djupt i ögonen
var ärlig säg mig nu

är det hata
är det älska
är det leka
eller är jag något av en vän
kan vi älska
eller är det bara en förklädnad av kärleken

innebär nu din snällhet
att tiden inte finns för mig
då har jag blottat min själ
tillräckligt för dig

andas in min styrka andas in min själ
mina ögon har alltid varit öppna
en ärlighet mot dig
så säg
vad vill du egentligen mig ..






Fri vers av Ting69
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-14 12:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra och insiktsfull!
2017-05-18

  Karina"Kia"
En viktig fråga att ställa sig själv?!
Vart och hur leder denna kärlek..Är det kärlek...

Vackert och naket skrivet!
2017-05-14

    ej medlem längre
En dikt jag bara njuter av att få läsa om och om igen.
2017-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ting69