Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på talefot med Gud

 

 

ögonmöte i vimlet

 

sång som förklingar bland vårgrönt

 

stjärnfall mot nattvalv

 

 

vi placerar visare på ett urverk

med saknaden spänner vi fjädern

rundgångens mönster

börjar sin sisyfosvandring

och ändå finns där ett mellanrum

en rännil av tillit

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 452 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-14 14:01



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Bra skrivet TACK !!!
2017-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg