Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att befinna sig på en vårdinrättning.


Berörd

 

 

 

Du rör vid mina fingertoppar

då medicinmuggen byter hand.

 

Det är den mänskliga kontakt

jag upplever.

 

Ingen annan vill ta i mig

ingen som ser hur jag mår.

 

Vad kan jag ha gjort

för att förtjäna detta?




Fri vers av ingenmening
Läst 371 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-14 15:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är få som vågar se bakom masken
Än mindre ta sig tid att lyssna
2017-07-05

    ej medlem längre
denna säger så mycket om smärtan
Tack för jag fått läsa.
2017-06-18

  Pia //
Mycket vacker i sin enkelhet. Tack för fin mediering!
2017-05-14

    Elisabeth Nilsson VIP
En dikt med stor sorg och förtvivlan i orden. Alla behöver andra människors välvilja.
2017-05-14
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening