Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig till

Hamnade sedan där lite undan
Tog mig sans en stund
Och väntade
Avvaktandes signalen
Som kanske kunde
Ta mig till

Men bruset höll i
Ville inte upphöra
Det rasade på en bit bort
Domnderade allt i sin väg
Hindrade allt annat att hända

Så klart
Styrd och på sitt sätt tvingad - hit
Så kunde jag inte bara vänta och tro att fokuset skulle vara mitt väl - här
Här var därutes nödvändiga motsatts och minst lika illa

Genvägen tänkte jag inte ta
Denna gång
Kostnaden var alltid för hög
Även om priset var lågt

Kunde inte göra någonting annat än att ta mig från till ett annat från
Jag fick vänta ett tag med att ta mig till




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2017-05-14 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP