Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ang. självmordstankar och evig ångest

du säger

-du kan inte dö än, du har ju inte upplevt allt

jag svarar

"men allt jag upplevt har varit ångest"

du säger

-vad skulle du säga
om jag skulle ta livet av mig

jag svarar

"men snälla sluta. du får inte. jag får fucking panik. du får absolut inte dö. du är för värdefull för världen. och inte minst för mig. och världen skulle bli sämst utan dig för du är så mycket och du ger så mycket.
lämna mig inte. lämna mig aldrig."

du säger

-säg det till dig själv, älskade




Prosa av Lättpåverkad
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-14 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad