Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En katts hjärta

En liten sorg är också en sorg
beter sig precis som de stora
smyger på tysta tassar genom rummet
viskar de ord vi aldrig kan förstå:
aldrig mer




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-14 23:35



Bookmark and Share


  walborg
Känns som en stor saknad
2017-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger