Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge kärlek och lev positivt.

Framtiden kommer med en dag i taget, en dag som vi inte vet något om.
En dag som kan fyllas med kärlek eller svek, sorg eller glädje.
En dag som under natten format sig, som vuxit och fått kraft.
Så när du somnar i kväll tänk positiva tankar, tänk ljus och tänk glädje.
För vad vet vi,kan vi kanske forma vår framtid med positiva tankar?
Kan vi med vår egna glädje glädja andra.
Kan vi kanske bygga upp vårt trasiga inre med glädje åt både stora och små saker?
Sprid kärlek, visa empati och må bra <3

 




Fri vers av Angel of love
Läst 528 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-05-15 04:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text
2017-06-06

  H.C.B
Meningen med livet är att njuta - och förkassta aldrig begreppet KARMA - för det finns. Goda gärningar ger goda saker tillbaka. En religös medmönniska hade säkerligen ppåpekat och&eller citerat nått ur bibeln.

Livet är mycket enklare än så, bortsett sunt förnufft. Mänskligheten är ren idioti. Men tackochlov har vissa av oss förstått. Jag pratar inte om dem giriga som vill ha mer och aldrig blir nljda, inte heller kring dem missnöjda utan tak över huvudet.

Livet finns. Livet går ut på att njuta. På sina egna privata sätt. Det vardärför jag skrev den korta dikten nyss "Knullar spöken?"
2017-05-20

  Lars Hedlin
Underbart vackra fina själ <3 :) kram
2017-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
Med positivt tänkande kommer man långt...en fin uppmaning du skrivit...
2017-05-16

  Maria Sundelin VIP
En bra uppmaning
Kramar
2017-05-15

  agneta pichler
vackra ord
som borde sättas upp överallt
att komma ihåg och leva efter

Livets ABC
2017-05-15

    Dan Myrbeck
Mycket fin uppmaning!
Kram!
2017-05-15

  louisegirl
Så sanna, sanna ord <3 men i djupets skugga är det inte ibland alldeles lätt...
Jättefint skrivet!
2017-05-15

  ULJO
Guldpoesi
2017-05-15

    ej medlem längre
Ja så bra att tänka positivt ger både oss själva och andra livskraft i livets olika skiften

Underbart tänkt
kärleksfulla kramar vännen >3




2017-05-15

    ej medlem längre
Dina ord och din värme sprider kärlek till oss alla här på poeter.se.
2017-05-15

  Larz Gustafsson VIP
Om det skulle räcka med det vore väl problemet inte oöverstigligt.
Men grundproblemet sitter djupare än så.
Det handlar om människans synd. Och ondska.
2017-05-15

    Sefarge VIP

"what goes around
comes around"
:)

2017-05-15

  in effigie VIP
varm, vackra färger...fint
2017-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love