Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon brukade älska mig mycket

Jag såg henne genom fönstret idag
Hon satt där för sig själv begraven i en bok
Jag tog ett par steg in i baren men något höll mig kvar
Hon brukade älska mig mycket...

Jag satt mig mitt emot henne och hon log
Hon sa vart har du varit, det var allt för längesen
Hon var så glad att se mig det lyste i hennes blick
Hon brukade älska mig mycket...

Jag minns hur bra vi hade det då
Kanske är det inte försent än idag
Vi kunde spendera natten tillsammans, ta upp tråden där vi lämnade den
Hon brukade älska mig mycket...

Jag fick panik när hon vände sig och gick
När hon gick ut ur dörren hörde jag henne säga
Ja, jag behöver något speciellt men ingenting du har!
Hon brukade älska mig mycket...




Fri vers av Julian Carax
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-15 08:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert men vemodigt klingar dina ord.
2017-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Julian Carax
Julian Carax