Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks skimmer till toner

var är du mitt leende
du med ögon
som aldrig avslöjar

du grabben som lockar
med skratt och en famn

med en förtjusning
som får varje kvinna
längta efter mer

ja var är du?

trodde jag kunde
ha dig i byrålådan
alldeles för mig själv

men du hade redan gått
med leende på kind

så säker på dig själv

~~~

fast jag saknar

är jag lycklig
för att ha dig
i mitt sinne

då rader blir skrivna
till känslan
så öm
och toner så tokiga

vem du är
blir en gissning

kanske är det du

eller så är du tagen
ur min fantasi

för till toner så sköna
är jag kär på riktigt

i dig
och dig
för att inte glömma
dig också




Fri vers av agneta pichler
Läst 434 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-05-15 09:11



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Den texten sitter riktigt Bra !!!
2017-12-05

  Lars Hedlin
Underbar text och känsla :) kram
2017-05-18

    Dan Myrbeck
Välkommen tillbaka!

Fint o tänkvärt skrivet.
2017-05-15

  ULJO
Berörande skrivet
2017-05-15
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler