Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tävlingsbidrag


Hemmahörighet

Doften kring paradisets kulisser
minner om den yttersta hemkomsten:
pånyttfödelsen

Bakom horisonten som sänks
från klar himmel
väntar underbara ting
Ingenting är förborgat

Mellan lakanen på tork
anar du ett ansikte i vinden
som kallar till den stora
hemmahörigheten




Fri vers av Nitram P
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-15 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P