Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår av en våldtäkt

Jag litade på dina ord
Förväntade mig bättre handlingar
Jag litade på dina ögon
Jag vill ju tro gott

Men nu är istället ett frö av vrede sått
Jag hoppas att du dör innan mig
Att du inte får några barn
Att du blir sjuk en lång tid
Och att du slår i dina knän i dörrkarmar

Jag hoppas du blir förskräckt av att lyssna på läkande musik
Att allt du gör påminner om mig
Så att jag på så vis kan lägga min vrede i dina knän

För du förtjänar det
Du förtjänar att dö långsamt
Du förtjänar det helt unikt
Att förevigt plågas i en avgrund

Dö din jävla idiot




Fri vers (Fri form) av Sandra, On the Border.
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-15 16:30



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Stark dikt om det hemska och oförlåtliga
2017-05-21

  K.S. Sollenhag VIP
Starkt
2017-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Sandra, On the Border.
Sandra, On the Border.