Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krokuspromenad


fast solen skiner kommer jag på mig själv
att gå med upphöjda axlar som i kyligt regn
beordrar mig själv att slappna av i tanken

krokusarna i backen lyser upp
skiten som vintern lämnat efter sig

försöker se det fina
i det gula, i det lila

sex blad, jag räknar på fingrarna:
älskar, älskar inte
älskar, älskar inte
älskar, älskar inte

ett bi kryper in i det gula
jag reser mig hastigt
rädslan vinner alltid

hejdå krokus

 




Fri vers (Fri form) av Bobski
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-15 20:02



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Denna gillade jag starkt!
Bedårande.
2017-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Bobski
Bobski