Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


För det är så du gör.

Som en bomb är du hemma igen.
du gör allt vackert igen.

Och om jag skulle gissa hur det känns att sprängas i tusen bitar så skulle jag hålla mig i den här känslan.
(För det gör ont i varenda nerv nu.)

För jag vet ju liksom.
Jag vet att du inte riktigt är hemma igen. (På riktigt.)

För det är så du gör.
Du smäller när jag äntligen andas igen.

Det är så du alltid gör.




Fri vers av Flisan
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-15 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan