Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räddhågsen jag.



jag står vid sprickan
inuti vrålar
- hoppa!

landar i det mörka
mjukt som bomull smeker

famlandes efter livets grönska
andlösa
vackra morgonstund

din hud
nära

nu börjar andas

då blickar vi
djupt in i varandras

blomstrande vita skratt
spricker ut


<3




Fri vers av Jossefina
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-15 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jossefina