Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen från en studentkorridor om många år

Du försvinner ut på ett linoleumgolv
vet alldeles för mycket om kvantmekanik och Cherenkov
Men när du däckar bredvid din allra bästa vän
en bra kväll på känn
det går om igen och igen

Vi är de enda som är uppe 4 på morgonen
Jagar pulver i kulisser
Letar efter en gräns
Försvinner över den men
så tragiskt fel, hjärtskärande rätt
när planer går snett

Kaoset försvinner min vän.
en negativ derivata i den stora grafen
svaret på alla kraven
En bra kväll på känn
Vi försvinner i den, igen och igen

Det är nog sant vad de säger om lika barn
Du är som jag, precis lika onormal
Från bergen i Genevé till broarna i Prag
Är du den enda i sitt slag, en fallen stjärna från Storstan
Precis lika onormal som jag




Övriga genrer av ingenallsegentligen
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-15 23:53



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Det är helt Ok och normalt att vara onormal !
2018-04-07
  > Nästa text
< Föregående

ingenallsegentligen
ingenallsegentligen