Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedan gick jag

Jag kunde inte gå in där och argumentera
Det tog och förstods inte
Men förödde desto mer
Så länge som jag inte accepterade och lärde mig dess egen slags logik

Jag fick iaktta men bara titta på
Utan mitt noterande och tabelliserande
Från ett perspektiv
Inte ett annat för jag hade egentligen inget från börja

Jag lät mig omfamnas och bli sedd
Omfamnade och såg
Virvlade och vreds, kretsade och grävde
Revolutionen var total
Evolutionen nära

Sedan gick jag in där igen




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2017-05-16 06:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP