Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var

En gång var du en blomma i min säng

En vindfläkt i mitt hår

En smekning mot min kind

En kyss mot mina läppar

Nu är du bara ett visset löv i min hand

Som smulas sönder och far iväg med vinden

Du är ett nedsläckt minne

En död fågel på marken

En stjärna som slutat brinna.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-16 09:05



Bookmark and Share


  Ms.Sophy
så himla fint.
2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt