Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bidrag till dikttävlingen Hem


Mannen som kom hem till slut



Prydnad

Jag gick i vinden
vinglande
och sökte ljus
men vaggade mot mörker,
jag fann väl bara skuggor.
Jag satte mig att tiga
och att blunda.
Då flög en fjäril som den ville,
den landar på min arm,
den landar i min dröm
och andas,
och andetagen växer
till en storm.
som sveper undan moln
och skyar.
Solen syns!
Ljuset som jag sökte!
Och jag reser mig
och ser mot himlen
och läser högt
en dikt om
mannen som kom hem till slut.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-16 12:21



Bookmark and Share


    Mim
Wow! Poetisk och Andlig. Målande skrivet! Målande beskrivet!
2017-05-16

  K.S. Sollenhag VIP
Härlig! Och jag gillar hur det blir rundgång.
2017-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP