Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Hur man ber om något på fel sätt.)


Fattar du inte?

Håll!


Håll mig!


Håll mig nära!


Dig!


Håll mig nära dig!




Fri vers av SweetTouch
Läst 502 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-05-16 11:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det skulle vara roligt att skriva rytmisk musik till den här!
2017-07-11

  Peter G VIP
Tänker att kanske är resultatet beroende av tonfallet i uppmaningen?



2017-05-28

  Vind
Att projicera sig själv i en annan fungerar aldrig.
Bra och koncist fåordat.
2017-05-23

  Janina Kaminska
Så berörande! Bokmärker.
2017-05-16

    ej medlem längre
Går inte att missförstå!
2017-05-16

  Pia //
Bra!
2017-05-16

  Goraxy 89 Orion VIP
Kort och rätlinjigt, stram poesi ! :)

Bra!!!
2017-05-16
  > Nästa text
< Föregående

SweetTouch
SweetTouch