Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vara rak i ryggen





Vill vara rak i ryggen

men det händer ibland
att något inom sätter sig på tvären
och jag kroknar

det gör ont

måste rätas ut
måste

letar i verktygslådan
tills jag hittar det jag behöver

vill vara rak i ryggen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2017-05-16 12:18



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
En finurlig beskrivning av svårigheten att leva på ett rakryggat sätt.
2017-05-19

  Lars Hedlin
Väldans bra!
2017-05-18

  StinaJ VIP
Stolt och rak i ryggen som en fura. Det är en bra insikt.
2017-05-17

  Nils-Robert
Snygg metafor. Bra
2017-05-17

    Dan Myrbeck
Bra ambition!
2017-05-17

  i af apa
Jag är krokig - men förstår vad du menar! Ja hålla ryggen rak är viktigt även om kotorna råkar vara sneda. man ska inte böja sig för elakheter!
2017-05-17

  Salvation Pepper
Insikten är början på avsikten som föreslår lösningen.

Snyggt.

Aldrig ge upp.
2017-05-17

  Maria Sundelin VIP
Igenkännande
Kramar
2017-05-16

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så vill man ha det...bra...
2017-05-16

    ej medlem längre
Ja såna där taggar som gör ont är bäst att få bort fortast möjligt innan det blir värre!
2017-05-16

  Gunnel Eriksson VIP
Ännu en klok text.
Klart att du ska vara rak i ryggen
dvs stolt och självmedveten
2017-05-16

  ULJO
Så kloka dina texter är. Det ryms så mycket visdom i allt du levererar.
2017-05-16

  Blomma-Stjärna VIP
Bra där - sök och finn det du behöver i din stora goda "verktygslåda" för att kunna vara rakryggad i världen - med högburet huvud!
2017-05-16

  Anya VIP
Jaa sannerligen kan man få leta i den psykologiska verktygslådan efter de rätta verktygen som gör att man blir rak i ryggen. Bra vännen!
2017-05-16

  Janina Kaminska
Visdomsord. Tack!
2017-05-16

    ej medlem längre
Ja, den där verktygslådan är väldigt användbar ibland. Tack för dagens visdomsord i poetisk form.
2017-05-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det gäller att använda sin inre verktygslåda ibland, för att tätas upp. Mycket bra skriftat!
2017-05-16

  Niliboy
Prova bön också! Om du kommer ihåg det!
2017-05-16

  Marianne Räf
Ja, alla sätt är bra utom de dumma,
har man hört sägas, ibland! ;D
2017-05-16

    ej medlem längre
Du är klokheten personifierad!
2017-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP