Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidigt

Dom hade använt
sandpapper på
henne.

Putsat bort allt
vackert.

Det var blod överallt.




Fri vers av Patrik Järf
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-16 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Järf
Patrik Järf