Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istidens paradis

Solen går ner nu, världen stannar upp och vi två står där vid solnedgången med tankar spridda till miljoner. Vart skall vi ta vägen, känns som tiden har gått isär och att klockorna har stannat som själva istiden.

Snälla tid, ta mig nu tillbaka till det som vi en gång kallade paradis för vem hade kunnat tro att det sista vi gjorde tillsammans var att sitta fast bland isblocken.

~ Thiaz




Fri vers (Fri form) av thiaz
Läst 155 gånger
Publicerad 2017-05-16 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thiaz
thiaz