Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KATTRAKA - tanka

Fiskgjuse får napp

lägger bytet på bryggan

bjuder in hona

blir snuvad på konfekten

blixtsnabb katt knycker fisken




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-05-20 17:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul bild...rolig tanka...:-))
2017-05-23

    ej medlem längre
det är såna här ögonblick, infångade av en som kan skriva o måla med orden, jag tycker så mycket om dessa dina naturpoem, mycket fin!
2017-05-23

    Dan Myrbeck
Ja, ingen kan var säker.
Varken människa eller djur.
2017-05-22

  Blomma-Stjärna VIP
rolig scen vid havet - vilken kattracka !!!
fin haiku
2017-05-20

    ej medlem längre
Jag har sett liknande scener i vilka fåglarna attackerade tjuven, som släppte sitt byte, men dessa var uppenbarligen mer beskedliga Fiskgjusar, som förhoppningsvis ändå fick dela en fin matstund tillsammans senare.
2017-05-20

    ej medlem längre
Jag ser hela scenen framför mig och det är väldigt komiskt!
2017-05-20

  M.Eta
Rolig tanka, först till kvarn!!
2017-05-20

    ej medlem längre
En härlig tanka med snöpligt slut...
2017-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP