Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En längtan efter morgondagen

 

Då gårdagen kom att te sig så fruktsam

Så pass att en saknad infann sig idag

För att fångas in i omvandligen

Där saknad blir till längtan

Sådan längtan som höjer blicken framåt

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-16 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson