Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag var det Nationellt prov i Matematik 1. Jag vaktade under sista delen.


tanka16maj17

Råkornas stämmor

tränger in i skolsalen.

Fönstret står öppet

 

och en mild majbris sveper

in och svalkar hjärnorna.

 

 




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-16 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP