Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt annat

Allt verkade fullständigt självklart
Jag tog mig fram förvånadsvärt lätt
Dessutom oförföljd
Riktningarna var uppenbara och tydliga
Målet, ja målet var - här
Och livet levde sig självt

Låg kvar länge och försökte förlänga det jag drömt
Fånga in dess essens
Absorbera det sista innan allt bedarrade

Men jag uppehöll mig bara där jag hela tiden hade varit
Befann mig dock alltid annorstädes
Tiden försvann
Slösades bort på annat

Allt annat




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2017-05-16 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP