Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppet är det sista som lämnar oss ... Publicerad här tidigare i april 2006


En stilla morgonbön

Låt mörkrets ljus
blända av
och belysa
de tvång och krav
som fyller
och orättmätigt förgyller
våra seder och bruk

Låt kärleken
len och mjuk
smeka bort de murar
bortom vilka vi kurar

Låt gryningen
födas i ögonvrår
till leenden
inför den tid
som nu förestår

Låt solen värma
var frusen själ
till insikten om
livets makt och gåva
att mena oss väl

Låt känslorna gro
och inspirera
tills hopp och glädje
fyller var hjärta
med sinnesro

Låt aftonljuset
sprida god stämning
i varje skrymsle och vrå

Låt var hämning
likt vintern förgå

Låt älskanden mötas
i passionerad förälskelse
denna ljuva vår

Låt förälskelsen
fördjupas till kärlek
fylld av passion

Låt kärleken
få gro, växa och slå rot
och
bli stark nog för
att varje motgång
kunna stå emot

Det är allt
jag ber om ...

... bortom
min lilla
stilla önskan
om att få förbli
trofast drömmen
om att få möta dig
som är menad för mig




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-16 20:59



Bookmark and Share


  agneta pichler
Bokmärker
din vackra text Peter

Till dina ord
kommer jag nu
somna underbart gott

Tack <3
2017-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP